Каталог гуми

Facebook кампания
За нас :: Автоцентър Видев

ЕТ ”Тошо Видев” е основана 1994г. в гр.Стара Загора.

Oсновната дейност на фирмата е свързана с търговия на външни гуми и вътрешни гуми за мотори, леки коли, товарни автомобили, автобуси, пътно-строителни машини и селско-стопанска техника.

 

На своите клиенти фирмата предлага пълната гама размери от марките - Goodyear GroupTigar, Debica, Matador, Barum , Michelin Group, Continental Group, Bridgestone Group .

 

ЕТ „Тошо Видев” е официален представител на GOODYEAR, DUNLOP, SAVA, DEBICA на завода за вътрешни гуми КАВАТ и на нижнекамския завод „КАМА” .

 

От 2000год. фирмата е и директен вносител на вътрешни гуми както за леки и лекотоварни автомобили, така и за всички видове селскостопански и индустриални машини.

През 2004год. е открита новата, модерна сервизна база на фирмата, осигуряваща комплексно и качествено обслужване на клиентите - от предлагането на автомобилни гуми, до всички видове сервизни услуги.

На 05 май 2011год. фирмата се присаедени към PREMIO ,водеща ритейл концепция на Goodyear Dunlop Handle System.

 

Ремонта на ходовата част на автомобилите осигурява на нашите клиенти възможност за по-добра експлоатация на вече закупените автомобилни гуми.


Фирмата разполага с нов, модерен стенд за реглаж геометрията на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.
Той дава възможност за регулиране сходимостта на всички мостове на товарните автомобили, както и на техните ремаркета.
В базата данни има параметрите на над 1800 леки автомобила и над 1000 вида товарни.

 

Дейността на фирмата е свързана и с монтажа, демонтажа, баланса и ремонта на всички видове гуми до 56 цола. За качественото извършване на тези ремонти се използват материали на немските фирми PREMA и TIP TOP.
В търговската база на фирмата се предлагат висококачествени масла и филтри за всички видове автомобили и извънпътни машини. На клиентите ни се осигурява тяхната безплатна смяна.

Търговската и сервизна дейност на фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Целта на фирмата е създаване на директни контакти със заводите производители на гуми, постигане на оптимални цени за всеки потребител и още по-голямя сигурност и гаранция.

 

Уеб дизайн