Каталог гуми

Facebook кампания
Автосервиз :: Автоцентър Видев

Автосервиз Видев е собственост на ЕТ Тошо Видев.

Извършва повечето търсени от клиентите услуги, като: авто монтьорски, шлосерски, авто електротехнически, диагностични, ежедневно обслужване, подготовка и представяне на автомобилите пред комисия за годишните технически прегледи, диагностика и ремонт на климатични системи и други.

Автосервизът е специлизиран в техническо обслужване на леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т, включващо планови и текущи ремонти сьобразени с преобладаващия, като ремонтен фонд на най-често срещаните в България модели на OPEL, FORD, VOLKSWAGEN, MERCEDES, BMW, PEUGEOUT и RENAULT.

За тази цел са сключени договори с доставчици на авточасти и консумативи, което дава възможност успешно да се прилага избраната търговска стратегия. На разположение на производствения персонал са и специализирани инструменти за ремонт на възли и детайли от окачването на двата моста, съединителя, предни и задни главини, спирачни системи и други.

 

Автосервиз Видев - Стара Загора САвтосервиз Видев - Стара Загора Автосервиз Видев - Стара Загора

 

Производствените възможности на сервиза са:

  • за автомонтьорски и регулировъчни операции – обслужване на около 80 автомобила за 1 ден.
  • за ежедневно обслужване /миене, баланс-гуми, диагностика на двигателя, регулиране управляем мост идр./ - около 50 автомобила за 1 ден.Автосервизът разполага с добре уредена складова база за съхранение на авточасти и принадлежности с обща площ около 1000 кв.м.

В ремонтната дейност се влагат авточасти, консумативи и материали от водещи европейски фирми, като: различни видове задвижващи ремъци на GATES, фрикционни материали и шарнирни съединения на VALEO, TRW, сферични шарнирни съединения и полуоси GLO, филтри на FIAM, изпускателни системи на WALKER, елементи от запалителните системи на CHAMPION, автомобилни масла и добавки на VALVOLIN, елементи от осветителните системи на автомобилите на BOSCH, амортисьори на MONROE и други с предоставени гаранции от производителя до 36 месеца.

В автосервиза, като най-голяма производствена единица в дружеството са наети по трудов договор 54 бр. специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в обслужването на различни марки автомобили. Управлението на производствения процес и финансовата дейност се осъществява от 6 души административен персонал.

Дружеството разполага и с подготвен специалист за сертифициране при нов внос на транспортна техника, съобразно изискванията на българските държавни стандарти.

В административната сграда на дружеството, на удобно за клиентите място е разкрит магазин за продажба на резервни части, консумативи и автогуми. Използват се програмни продукти за заявяване, обработка на складови наличности и продажби на резервни части; електронни каталози за резервните части на най-често срещаните марки автомобили в България и други.

През настоящата година е подготвен проект за финансиране и строителство на закрита изложбена площ за продажба на автомобили върху 300 кв.м., която архитектурно ще се свърже със съществуващата сграда на сервиза.

Доброто впечатление от обслужването във фирмата се допълва и от създадената уютна обстановка и развлечения за клиентите в откритото в административната сграда заведение.

 

Уеб дизайн